πονοι στην μυτη | οισοφαγος παθησεις | μεσογειακή αναιμία | γιατι τριβονται τα δοντια | επιθηλιακό όγκο wilms

Σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της ΟρθοπαιδικήςΤα νέα δεδομένα σχετικά με τη βιολογία του οστικού κυττάρου και την παθολογία του οστού αναμένεται ότι θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της Ορθοπαιδικής στον 21ο αιώνα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή το 20ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας-Θράκης, ο πρόεδρός της, ορθοπαιδικός-χειρουργός κ. Γ. Λατσός.

Η ολική αρθροπλαστική η αντιμετώπιση των συνδεσμικών κακώσεων του γόνατος, η αποκατάσταση και επανένταξη των ορθοπαιδικών αρρώστων και η οστεοπόρωση που αποτελεί το 'φλέγον' θέμα της εποχής ιδίως για το γυναικείο φύλο, αποτελούν μερικά από τα θέματα που θα εξεταστούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Το συνέδριο που θα έχει τίτλο '.... από το οστεοκύτταρο μέχρι την αποκατάσταση....' θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο 'Μακεδονία Παλλάς' της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.