μεταστατικος καρκινος πνευμονα | CMV | αιφνιδιο εξανθημα σε ενηλικες | αλκοολ επιπτωσεις | Opithios plakountas

Σημαντικές ελλείψεις σε φάρμακα καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοίΤην έλλειψη πολλών φαρμάκων, καθώς αυτά διατίθενται σε μεγάλες ποσότητες στο εξωτερικό αντί στην εγχώρια αγορά, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ). Σύμφωνα με τα λεγόμενα των φαρμακοποιών, η αδιαφορία του κράτους και η μη ανταπόκριση των αρμοδίων στις εκκλήσεις του ΦΣΑ, έχουν ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην αντιμετωπίζεται αυτό το φαινόμενο, αλλά και εμμέσως πλην σαφώς να προωθείται. Ο Σύλλογος έχει ήδη απευθυνθεί τόσο προς τον ΕΟΦ, όσο και προς τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Υγείας, αλλά και προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΦΣΑ έχουν σημειωθεί ελλείψεις στα παρακάτω φάρμακα: imigran (ημικρανίες), ciproxin (αντιβιοτικά), glocobay (σακχαρώδη διαβήτη), sandimmun (μεταμοσχεύσεις), livial (εμμηνόπαυση), madopar (Πάρκινσον), lamictal (επιληψία), pulmicort (άσθμα), serevent (βρογχοδιασταλτικά), lasix (διουρητικά), stilnox (υπνωτικά).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.