κοπροσταση συμπτωματα | http://www.care.gr/post/7161/ti-einai-to-stigma-tis-mesogeiakis-anaimias

Η τουαλέτα καταφύγιο για τους ΑμερικάνουςΟ μέσος Αμερικάνος βλέπει στην τουαλέτα ένα καταφύγιο που μπορεί να του προσφέρει ηρεμία γι΄αυτό και κάθε μέρα, περνάει τουλάχιστον μία ώρα στο μπάνιο. Η έρευνα που έγινε από την Εθνική Εταιρεία για θέματα Ακράτειας αναφέρει, ότι η τουαλέτα αποτελεί για τον Αμερικάνο ένα είδος ασύλου, όπου βρίσκει ησυχία και ανακούφιση από τα άγχη της ζωής.

Η έρευνα μελέτησε τις συνήθειες 1000 περίπου Αμερικάνων. Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι διαβάζουν σοβαρά περιοδικά στην τουαλέτα και κάνουν σχέδια για την ζωή τους, το 1/3 παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται, τραγουδά κατά τη διάρκεια του ντους ή ακόμη μιλάει στο τηλέφωνο.

Το 1/3 των γυναικών ανέφερε ότι στο μπάνιο μονολογούν ή κυττάζονται στον καθρέπτη και το 22% των ανδρών ομολόγησε ότι κάνει συχνά έρωτα στο μπάνιο. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε, ότι θεωρεί το δωμάτιο του μπάνιου σα μια σημαντική παράμετρο της ιδιωτικής τους ζωής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.