γουργουρητα και αερια | ολιστικη διατροφη | θυρεοτοξίκωση | ιπατιτιδα β | στιγμα μεσογειακη | διακοπή κυησησ

Μία τουαλέτα διαφορετική από τις άλλεςΒρετανοί επιστήμονες κατασκεύασαν μια λεκάνη τουαλέτας που μιλάει, μπορεί να διαπιστώσει αν μια γυναίκα είναι έγκυος, αλλά και να διαγνώσει αν πάσχετε από κάποια νόσο, όπως ο διαβήτης και να ειδοποιήσει με e- mail, χάρη στο modem που διαθέτει, το γιατρό σας, σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Daily Record.

Η πρωτοποριακή αυτή εφεύρεση χαρακτηρίστηκε "Τουαλέτα του Μέλλοντος", καθώς μπορεί επίσης με αναγνώριση φωνής να προσαρμόσει το σχήμα της ανάλογα με τον χρήστη, αν πρόκειται για παιδιά ή αναπήρους, και ακόμη και να πάρει κλίση για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουρητήριο από άνδρες.

Οι επιστήμονες της εταιρείας Twyford Bathrooms, που εδρεύει στο Τσεσάιρ, δήλωσαν ότι η τεχνολογία που εφαρμόστηκε δεν είναι καινούργια, αλλά το πρωτοποριακό είναι πώς η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία μιας τουαλέτας που τα κάνει όλα. Είναι ιδανική για ανθρώπους που ανησυχούν για την υγεία τους και μετατρέπει το ταπεινό αποχωρητήριο σε ένα διαδραστικό θαύμα.

Η "έξυπνη" αυτή τουαλέτα είναι και φιλική για το περιβάλλον, καθώς για τον καθαρισμό της χρησιμοποιεί πολύ λίγα λίτρα νερού, ενώ αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2006.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.