κοκκιωματωδη αρτηριτιδα | αιμοθώρακας | ρήξη μητρας | φυματίωση | τρανσαμινασες και ιωση

Ιατρικό Πάρκο από τον όμιλο Ιατρικού ΑθηνώνTo Δεκέμβριο του 2003 θα είναι έτοιμο το Πολυδύναμο Ιατρικό Πάρκο του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Αποστολόπουλος στην διάρκεια εκδήλωσης για την θεμελίωση της νέας μονάδας του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.

Οπως επισήμανε ο κ. Αποστολόπουλος, η κατασκευή στην Παιανία του Ιατρικού Πάρκου, δυναμικότητας 480 κλινών και συνολικού προϋπολογισμού 40 δισ.δρχ., θα γίνει αποκλειστικά από τον Ομιλο του Ιατρικού, καθώς η συμφωνία για από κοινού κατασκευή του με τον Ομιλο της Interamerican δεν είναι πια σε ισχύ.

Εξάλλου εντός των προσεχών εβδομάδων ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημιουργίας δικτύου 30 διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών σε πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η περαιτέρω επέκταση του Ιατρικού στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, ενώ εντός των επομένων 12 μηνών ολοκληρώνονται και οι επενδύσεις του Ομίλου στην Αττική.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.