γενικη αιματος | σκωληκοειδίτιδα | ελειψη νατρίου | βακτηριακή λοίμωξη | ολικη αφαιρεση στομαχου απο καρκινο

Αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσηςΑύξηση κατά 17,7% σημείωσαν την περίοδο 1990-1998 οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ενωση η αντίστοιχη μέση αύξηση ήταν της τάξεως του 0,2%. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται από τον πίνακα των στοιχείων που αφορούν την ατμοσφαιρική ρύπανση στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έδωσε στη δημοσιότητα από τις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε χειρότερη από την Ελλάδα κατάσταση βρίσκονται η Ιρλανδία, όπου σημειώθηκε αύξηση των εκπομπών κατά 26,8%, η Πορτογαλία (24,9%) και η Ισπανία (20,8%), ενώ αντίθετα στο Λουξεμβούργο και στη Γερμανία σημειώθηκαν μειώσεις των εκπομπών κατά 61,6% και 12,6% αντιστοίχως.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.