στιγμα α και β | βουβωνοκήλη διαγνωση | καπνος και αλκοολ | εκλαμψία συμπτώματα | σπιρομέτρηση τιμες

Ημερίδα για τα μέτρα προστασίας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίαςΤα μέτρα προστασίας του κοινού από τη λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα συζητηθούν , σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών την Δευτέρα 2 Απριλίου 2001.

Η ημερίδα που οργανώνεται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αποσκοπεί στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σε ότι αφορά την προστασία του πληθυσμού και του περιβάλλοντος από μη ιονίζουσες ακτινοβολίες καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές για το σκοπό αυτό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.