εμβολιο πνευμονιοκοκκου | εχω πιεση 15 με 10 | ασκησεις για παθησεις ομου | hbsag συμπτωματα

Ακίνδυνες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίαςΑκίνδυνες είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα με θέμα 'Τα Μέτρα Προστασίας του κοινού από την λειτουργία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας', που διοργάνωσε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Οπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, οι κεραίες εκπέμπουν ακτινοβολία μικρότερη, κατά 5.000 φορές, από αυτήν που εκπέμπει κατά μέσο όρο ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων, που συνιστούν σήμερα το 60% του πληθυσμού, θα δέχονταν πολύ μικρότερη ακτινοβολία αν οι κεραίες ήταν περισσότερες και κατά συνέπεια πιο προσβάσιμες από τα κινητά.

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής κ. Δ. Τριχόπουλος τόνισε ότι οι μέχρι σήμερα έγκυρες έρευνες, καταδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την υγεία. Η μη ιονίζουσα ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα φαίνεται ότι δεν είναι επικίνδυνη όταν, βέβαια, είναι εντός των καθορισμένων επιτρεπόμενων ορίων.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Α. Βούλγαρης επεσήμανε ότι στη χώρα μας έχουμε τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για την κατασκευή και τον έλεγχο αυτών των κεραιών. Είναι γνωστό, συνέχισε, ότι από τον Οκτώβρη του 2000, ισχύει μία κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία θεσμοθετήθηκε και στην Ελλάδα η Σύσταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σχετικά με τα επιτρεπόμενα όρια της έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει και η κινητή τηλεφωνία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.