λοιμωξη | είδη στραβισμου | αποιος διαβητης συμπτωματα | υποταση

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των πυρηνικών αποβλήτων στη ΓερμανίαΚάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας oλοκληρώθηκε η τελευταία φάση της μεταφοράς των 60 τόνων πυρηνικών αποβλήτων προς το Γκόρλεμπεν, όπου και θα αποθηκευτούν, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, μετά από μία οδύσσεια που κράτησε τέσσερις ημέρες λόγω των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εκατοντάδων οικολόγων.

Η μεταφορά των αποβλήτων καθυστέρησε τουλάχιστον 24 ώρες λόγω των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας εκατοντάδων οικολόγων σε διάφορα σημεία της διαδρομής. Μαχητικά στελέχη της οικολογικής οργάνωσης "Ρόμπιν Γουντ" είχαν συγκεντρωθεί στη σιδηροδρομική γραμμή του Σίσεντορφ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων από το σταθμό του Ντάνενμπεργκ, για να διαμαρτυρηθούν.

Η γερμανική αστυνομία κατόρθωσε να απομακρύνει διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει τα χέρια τους σε μπετόν γύρω από τις σιδηροδρομικές γραμμές του Σίσεντορφ για να εμποδίσουν να περάσει από εκεί η αμαξοστοιχία με τα απόβλητα.

Οι αρχές χρειάστηκε μάλιστα να κάνουν επισκευές στις γραμμές προκειμένου να μπορέσει το τρένο, το οποίο έχει ήδη καθυστερήσει κατά μία ημέρα μετά τις επανειλημμένες προσπάθειες παρεμπόδισης του ταξιδιού του, να πραγματοποιήσει το τελευταίο σκέλος της διαδρομής του προς το Ντάνεμπεργκ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.