εξωμητρια κυηση αποβολη | το δόντι μετά την απονευρωση είναι ζωντανό; | νόσος crohn

Το τέλος της περιόδου;Χάπι, το οποίο αναμένεται να μειώσει τον αριθμό των περιόδων από δώδεκα σε τέσσερεις το χρόνο, δοκιμάζεται αυτήν την εποχή στις ΗΠΑ, αρχικά για γυναίκες με προβλήματα όπως επώδυνη έμμηνο ρύση ή άλλες διαταραχές που μπορεί να οφείλονται σε ενδομητρίωση ή σε αρχόμενη εμμηνόπαυση.

Στη μελέτη που είναι υπό εξέλιξη και θα διαρκέσει ένα χρόνο, συμμετέχουν 1350 γυναίκες, οι οποίες λαμβάνουν το χάπι για 84 συνεχόμενες ημέρες, ενώ στη συνέχεια διακόπτουν για μια εβδομάδα.

Ο μεγάλος στόχος των ερευνητών είναι να πάρει το χάπι έγκριση για να χρησιμοποιηθεί είτε ως μέσο αντισύλληψης, είτε στις γυναίκες που εμφανίζουν προεμμηνορυσιακό σύνδρομο.

Η Δρ. Freedolph Anderson, επίκουρη καθηγήτρια μαιευτικής και γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή της Eastern Virginia στο Norfolk και βασική ερευνήτρια, δηλώνει ότι "η μείωση του αριθμού των περιόδων δεν είναι μια καινούργια ιδέα. Από την εποχή της ανακάλυψης των αντισυλληπτικών δισκίων, οι επιστήμονες ζητούν να βρουν ένα τέτοιο ασφαλές χάπι".

Μέχρι σήμερα, το υπό διερεύνηση χάπι δεν έχει παρουσιάσει κάποια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια. Εάν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες των ερευνητών, σε περίπου 2 χρόνια, αυτό το χάπι θα βρίσκεται στην αγορά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.