Εμβόλιο εναντίον Ιλαράς-Ερυθράς-Παρωτίτιδας | απριλης συμφωνα με την κινεζικη ιατρικη | vaxigrip embolio

Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων για τους συνταξιούχους του ΟΓΑΚαταργείται η υποχρέωση θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας για την πλειονότητα των συνταξιούχων του ΟΓΑ, με απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού, κ. Γιώργου Μουτσόπουλου, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας που υφίστανται απο την όλη διαδικασία.

Το μέτρο αφορά 850.000 συνταξιούχους γήρατος, ανασφάλιστους υπερήλικες και συνταξιούχους αναπηρίας εφόρου ζωής. Τα βιβλιάριά τους δεν θα θεωρούνται ανά διετία, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα και θα ισχύουν εφόρου ζωής.

Ταυτόχρονα με την ίδια απόφαση, απλουστεύεται η διαδικασία θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας για ορισμένες άλλες κατηγορίες ασφαλισμένων του ΟΓΑ. Ειδικότερα, καταργούνται οι προθεσμίες θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας για τις εξής κατηγορίες ασφαλισμένων:

-Εγγεγραμμένοι στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης, εφόσον δεν οφείλουν (ληξιπρόθεσμες) εισφορές σύνταξης και ασθένειας.
-Συνταξιούχοι με προσωρινή αναπηρία.
-Συνταξιούχοι χηρείας και ορφανείας.
-Προστατευόμενα μέλη όλων των ανωτέρω κατηγοριών.

Η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των ανωτέρω κατηγοριών θα γίνεται μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους στο οποίο προσκομίζονται τα βιβλιάρια τους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ για θεώρηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.