δίαιτα της λαχανόσουπας | περιαρθριτιδα ωμου | περιαρθριτιδα ωμου | ekseliksi mwrou

Παροχή ιατρικής φροντίδας από στρατιωτικούς γιατρούς στην ΞάνθηEκατοντάδες κατοίκους του Εχίνου και των γύρω χωριών και οικισμών εξέτασε στο Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης, κλιμάκιο στρατιωτικών γιατρών αποτελούμενο από παθολόγο, καρδιολόγο, γαστρεντερολόγο και νευρολόγο, συνοδευόμενο από νοσηλευτικό προσωπικό.

Αξιωματικός νοσηλεύτρια, παρουσίασε στους κατοίκους της περιοχής πως πρέπει να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης, ενώ κτηνίατρος του Στρατού, ασχολήθηκε με την επίλυση προβλημάτων που αφορούν την υγιεινή των ζώων, των τροφίμων και του νερού.

Οι αποστολές αυτές των στρατιωτικών κλιμακίων εντάσσονται στο πρόγραμμα παροχής πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, που παρέχουν γιατροί του Δ' Σώματος Στρατού που εδρεύει στην Ξάνθη.

Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 12.000 κάτοικοι χωριών στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου. Μέσα στο καλοκαίρι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.