προβλημα στους ωμους | φλεγμονη εντερου | εμφανιση ελκωδης κολιτιδα | υψηλη προλακτινη και γαλουχια

Χιλιάδες νέοι δωρητές οργάνωνΟ Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ευχαριστεί θερμά τα χιλιάδες άτομα που συμπλήρωσαν και απέστειλαν το ειδικό έντυπο κατά την απογραφή της 18ης Μαρτίου 2001, στηρίζοντας έτσι την ιδέα της δωρεάς οργάνων σώματος. Σε λίγες ημέρες θα παραλάβουν και την Κάρτα Δωρητή Οργάνων Σώματος που θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Ο ΕΟΜ, ανταποκρινόμενος στο αίτημα όλων εκείνων που δεν τους διανεμήθηκε το έντυπο απο τους απογραφείς της ΕΣΥΕ, δεσμεύεται να τους το στείλει ταχυδρομικά, αρκεί να τηλεφωνήσουν στο 1147 και να αφήσουν τα στοιχεία τους και τη διεύθυνσή τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.