επικονδυλιτιδα αντιμετωπιση | επιστημονικα αρθρα υγειας για το ιωδιο | φλερτ με συναδελφο παντρεμένο

Eνας στους εννέα κατοίκους της Ν. Αφρικής είναι φορέας του AIDSΗταν γνωστό ότι η Νότια Αφρική ήταν η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά φορέων του AIDS στον κόσμο, ωστόσο, η αποκάλυψη ότι ένας στους εννιά κατοίκους της Νότιας Αφρικής έχει μολυνθεί από AIDS,συντάραξε την επιστημονική κοινότητα.

Κυβερνητική έρευνα που έγινε σε 400 νοσοκομεία και κλινικές σε όλη τη χώρα έδειξε πως 4,7 εκατομμύρια Νοτιοαφρικανοί ήταν φορείς στο τέλος του 2000. Περίπου το 24,5% των γυναικών που κατέφυγαν σε κλινικές προγεννητικού ελέγχου ήταν φορείς. Το αντίστοιχο ποσοστό το 1999 ήταν 22,4%.

Στην Ινδία, ο αριθμός των ενηλίκων που πιστεύεται ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV έφτασε τα 3,86 εκατομμύρια την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Η Ινδία, η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, έρχεται αμέσως μετά τη Νότια Αφρική στα ποσοστά φορέων του AIDS.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από έρευνες σε 232 περιοχές της χώρας. Παρά το γεγονός ότι οι κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει μια πανεθνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του AIDS, υπάρχει σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα εξαιτίας των διακρίσεων που γίνονται εις βάρος των φορέων και ασθενών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.