μαυρα κοπρανα απο φαρμακα | νοσοι παχεως εντερου | διαταραχες υπνου βελονισμος | παρεση προσωπικου αιτια

Απεργίες στο χώρο της ΥγείαςΤετράωρη στάση εργασίας από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 21/3 οι εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες πραγματοποιούν από χθες οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο παίδων διεκδικούν βελτίωση των αποδοχών τους και την αποζημίωση ύψους 100.000 δρχ που χορηγήθηκε προσφάτως στους συναδέλφους τους που εργάζονται στο Υπουργείο Υγείας. Με τα ίδια αιτήματα απεργούν και οι εργαζόμενοι στο ΠΙΚΠΑ, σήμερα Τρίτη 20/3 και την Πέμπτη 22/3.

Επίσης οι εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό θα πραγματοποιήσουν δύο τετράωρες στάσεις εργασίας (8π.μ. – 12μ.μ.) στις 28 και 29 Μαρτίου, ενώ την Τετάρτη 28/3 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία προς το Υπουργείο Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.