εμπυημα υπεζωκοτα | ιογενείς λοιμώξεις | ουλοστοματιτιδα | γναθο υπερωιοσχιστία στην μαλακη | σφυρος

Γεμίζει με Χαμόγελα τών Παιδιών το πλοίο ΙπποκράτηςΟ υπουργός Αιγαίου κ. Νίκος Σηφουνάκης παρέδωσε στον πρόεδρο και νόμιμο εκπρόσωπο του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κώστα Γιαννόπουλο, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Ικόνιο Περάματος, το πλοίο "Ιπποκράτης".

Το πλοίο αυτό παραδίδεται βάσει του νόμου 2837/2000 και θα χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς που προβλέπονται απο το καταστατικό του συλλόγου, αποκλειομένης παντελώς της χρήσης του για παροχή υπηρεσιών επ' αμοιβή.

Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς που προβλέπονται απο το καταστατικό του συλλογου, όπως πολιτιστικές δραστηριότητες των παιδιών, φιλοξενία γονέων και παιδιών απο τα νησιά του Αιγαίου που μεταβαίνουν στην Αθήνα, φιλοξενία εθελοντών απο χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έρχονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος ανταλλαγής εθελοντών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.