καρδιακή καμψη | τιμές ph αίματος | Φυσικοθεραπεια λορδωση | καταγμα στο ηβικο οστο

Μετατρέψτε τις δραχμές σε παιδικά χαμόγελαΜέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ο ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής) δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αποχωριστούν τη δραχμή να τις τοποθετούν σε ένα "κουμπαρά" που θα διατεθεί μέσω της UNICEF στα παιδιά του πολέμου και ειδικότερα σε αυτά του Αφγανιστάν.

Οι πρόεδροι του ΟΑΣΑ Γιάννης Μανιάτης και της UNICEF στην Ελλάδα Λάμπρος Κανελλόπουλος με συνέντευξή τους απευθυνόμενοι στην ευαισθησία του 1.800.000 επιβατών που μεταφέρουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκαναν έκκληση στην ευαισθησία τους για την ελάχιστη κοινωνική συνεισφορά τους.

Οπως διευκρίνισε ο κ. Μανιάτης οι κουμπαράδες θα τοποθετηθουν σε εκατό τρόλεϊ και 300 λεωφορεία συχνών διαδρομών καθώς και στους 23 σταθμους του ΗΣΑΠ.

Ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε από όλους "να μετατρέψουν τις δραχμές τους σε παιδικά χαμόγελα" και τόνισε ότι ευελπιστεί στην ανταπόκριση του κοινού που θα "αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς με άξονα τις αστικές συγκοινωνίες".

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα "διαδρομές κοινωνικής προσφοράς" εντάσσεται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού κοινωνικού προγράμματος (Λισαβόνα) περί κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνει εθελοντικές δραστηριότητες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση και συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.