καρκινος ιγμορειων | ιογενής πνευμονία | εμβολιο λυσσας | ερλίχια | εξάρθρωση ώμου | πονος στο συκωτι

Για λαμπερά παιδικά χαμόγελα"Φροντίζω τα δόντια μου" ονομάζεται το πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής που φιλοδοξεί να γνωρίσει στους μικρούς μαθητές τους κανόνες σωστής υγιεινής και φροντίδας των δοντιών. Το kit "Φροντίζω τα δόντια μου" αποτελείται από μια βαλίτσα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και έντυπο υλικό, μεταξύ του οποίου και ένα βιβλίο με τίτλο "Χαμογελάστε παρακαλώ", του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Ν. Χαραλαμπάκη, με σκίτσα του κ. Κ. Βοκοτόπουλου.

Η βαλίτσα, που δανείζεται στα σχολεία, περιέχει ακόμη προτάσεις για δραστηριότητες μέσα στην τάξη αλλά και προϊόντα στοματικής υγειινής, ώστε ο εκπαιδευτικός να προσφέρει στα παιδιά μία βιωματική προσέγγιση στο θέμα της φροντίδας των δοντιών.

Περισσότερα από 5000 παιδιά του Νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου υπολογίζεται ότι θα έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα χορηγείται εξ'ολοκλήρου από την εταιρεία ΜΑΡΒΟ ΑΒΕΕ/Oral-B και σχεδιάστηκε από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.