Για λαμπερά παιδικά χαμόγελα

“Φροντίζω τα δόντια μου” ονομάζεται το πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής που φιλοδοξεί να γνωρίσει στους μικρούς μαθητές τους κανόνες σωστής υγιεινής και φροντίδας των δοντιών. Το kit “Φροντίζω τα δόντια μου” αποτελείται από μια βαλίτσα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και έντυπο υλικό, μεταξύ του οποίου και ένα βιβλίο με τίτλο “Χαμογελάστε παρακαλώ”, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Ν. Χαραλαμπάκη, με σκίτσα του κ. Κ. Βοκοτόπουλου.

Η βαλίτσα, που δανείζεται στα σχολεία, περιέχει ακόμη προτάσεις για δραστηριότητες μέσα στην τάξη αλλά και προϊόντα στοματικής υγειινής, ώστε ο εκπαιδευτικός να προσφέρει στα παιδιά μία βιωματική προσέγγιση στο θέμα της φροντίδας των δοντιών.

Περισσότερα από 5000 παιδιά του Νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου υπολογίζεται ότι θα έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα χορηγείται εξ’ολοκλήρου από την εταιρεία ΜΑΡΒΟ ΑΒΕΕ/Oral-B και σχεδιάστηκε από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση