χοληστερινη | υπόταση αιτίες | θερμιδες κιλο | πνευμονια | πόνος στους μυες του χεριού | βρογχόσπασμος σε ενηλικες

Η Αυστραλία αντίθετη στη κλωνοποίηση ανθρώπωνΗ Αυστραλία θα τιμωρεί με φυλάκιση 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 200.000 δολαρίων, επιστήμονες που θα επιχειρήσουν να κλωνοποιήσουν ανθρώπους στο έδαφός της. Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας Μάικολ Γούλντριτζ, η αλλαγή στη σχετική νομοθεσία, με την οποία απαγορεύεται η κλωνοποίηση ανθρώπων, θα εφαρμοσθεί απο τον Ιούνιο. Η αυστραλιανή κυβέρνηση κατέστησε σαφές οτι είναι αντίθετη με την κλωνοποίηση ανθρώπων.

Εως σήμερα τέτοιο εγχείρημα δεν έχει επιχειρηθεί στην Αυστραλία, αν και τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρία Cell Science αποκάλυψε οτι είχε δημιουργήσει ένα έμβρυο που ήταν μισός άνθρωπος και μισός χοίρος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.