προσθιος οδοντωτος | αντισωματα ερυθρας igm αρνητικο | κάταγμα της κλειδας | αιμαγγειωμα στο συκωτι

Συναυλία για παιδιά με καρκίνοΜήνυμα ελπίδας στα πάσχοντα παιδιά και τις οικογένειές τους έστειλαν η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" και του "Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια" κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η γνωστή τραγουδίστρια κ. Δ. Βανδή.

Η κ. Βαρδινογιάννη τόνισε οτι ο Σύλλογος "ΕΛΠΙΔΑ", μετά τη δημιουργία της Μονάδας Mεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" και την ίδρυση του Ξενώνα, όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και οι οικογένειές τους μέχρι την αποθεραπεία τους, είναι σήμερα έτοιμος να προχωρήσει στο τρίτο σημαντικό βήμα της πορείας του: τη δημιουργία του Πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Η εθελοντική προσφορά συνεργασίας και συμπαράστασης της Δέσποινας Βανδή στο έργο του Συλλόγου, έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, είπε η κα Βαρδινογιάννη. Και πρόσθεσε ότι τα έσοδα απο την συναυλία της καλλιτέχνιδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα διατεθούν για την υποστήριξη του νέου μεγαλόπνοου στόχου του Συλλόγου,το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση για την έναρξή του.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" (Μικράς Ασίας 46, Γουδί), στα δισκοπωλεία Virgin Megastore και μέσω INTERNET στο www. virginmega.gr.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.