ατυπη φιματιωση | αποστημα δερμα | ΣΤΗΘΑΓΧΗ | σιαλαδενίτιδα | kafes kai ektaktes systoles | ογκος στη σπληνα

Φιλοξενία παιδιών από τη Γιουγκοσλαβία από τον Ερυθρό ΣταυρόΓια μια ακόμη φορά, σε συνεργασία ελληνικού και γιουγκοσλαβικού Ερυθρού Σταυρού (Σερβικό Τμήμα), πραγματοποιείται πρόγραμμα φιλοξενίας ορφανών παιδιών από τη Γιουγκοσλαβία. Κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα (07-23 Απριλίου 2001) θα φιλοξενηθούν σε ελληνικές οικογένειες διαφόρων δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα παιδιά από τη γειτονική χώρα.

Ενδιαφέρον έχει η συμμετοχή δήμων απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών, όπως της περιοχής της Ιεράπετρας, των Χανίων, της Κω κλπ, οι κάτοικοι των οποίων, παρόλες τις δυσκολίες της μετακίνησης προς τις περιοχές αυτές, περιμένουν να φιλοξενήσουν τα παιδιά αυτά με μεγάλη αγάπη. Η μεταφορά των παιδιών θα γίνει με λεωφορεία και η άφιξη αναμένεται στις 7 Απριλίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.