οξεια ρινιτιδα συμπτωματα | σιδηρος συμπληρωμα | λαμβλίαση | συνδρομο peutz jeghers | κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Εγκρίθηκε νέο φάρμακο κατά του AIDSΕγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης η κυκλοφορία ενός νέου φαρμάκου κατά του AIDS, το οποίο ονομάζεται Trizivir και παρασκευάζεται από την φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline. Κύριο χαρακτηριστικό του νέου φαρμάκου είναι ότι συνδυάζει τρεις φαρμακευτικές ουσίες, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για την αντιμετώπιση του HIV σε ένα σκεύασμα. Χάρη σε αυτή του την ιδιότητα, απλουστεύεται κατά πολύ η θεραπευτική αγωγή των ασθενών, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Το Trizivir κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ και στο Μεξικό, ενώ στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει σε 15 χώρες. Η εταιρεία κατασκευής του νέου φαρμάκου επισημαίνει ότι το νέο σκεύασμα δεν ενδείκνυται για όλους τους τύπους του ιού και η επιλογή των ασθενών πρέπει να γίνεται με προσοχή. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι δύο δισκία σε ημερήσια βάση και χάρη στον συνδυασμό των τριών ουσιών, μειώνεται κατά πολύ ο κίνδυνος λάθους, φαινόμενο αρκετά συνηθισμένο μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.