οξεια μεσοθωρακιτιδα | αριστερη κοιλια πόσα εκατοστά είναι | μυξωμα καρδιασ | μεκελειος αποφυση

Η Ιατρική στον ΑθλητισμόΣημαντικές επισημάνσεις που αφορούν τις σχέσεις ιατρικής και αθλητισμού, έγιναν σε επιστημονική ημερίδα με θέμα "Αθλητές και ..Υπεραθλητές. Τα όρια της επιστημονικής παρέμβασης στον αθλητισμό" που έγινε την Πέμπτη 8/3 και διοργανώθηκε από την Επιστημονική Λέσχη Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών.

Στην ημερίδα μίλησαν ο Αν. Καθ. Ορθοπεδικής Παν. Αθηνών και Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών 2004, κ. Α. Μήτσου, ο βουλευτής Πειραιώς Π. Φασούλας, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Αρσης Βαρών κ. Χ. Ιακώβου και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ορθοπεδικός κ. Γ. Πατούλης.

Ο κ. Φασούλας και ο Κ. Ιακώβου αναφέρθηκαν στον ρόλο που παίζει η ιατρική στον πρωταθλητισμό, ενώ κ. Πατούλης επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας έδρας Αθληιατρικής, ενόψει ιδίως των Ολυμπιακών του 2004. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα στις σχολές της Ιατρικής δεν γίνεται ούτε ένα μάθημα πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.