στενωση του πηλωρου | παρενεργειες εμβολιου ανεμοβλογιας | σπιρομετρηση τιμες | αφυδατωση προσωπου

Ευλογημένες μεταμοσχεύσεις με επιφυλάξειςΗ συμπαράσταση της Εκκλησίας παρά τις όποιες επιφυλάξεις στο θέμα των μεταμοσχεύσεων, ήταν το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου, στις επισημάνσεις του υπουργού Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλου ότι η χώρα μας είναι τελευταία σε δότες, αν και κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στα τροχαία.

Στα εγκαίνια του Κέντρου Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος, που βρίσκεται σε ένα νεόδμητο κτίριο μέσα στο μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σιμωνόπετρας του Αγίου Ορους, ο κ. Χριστόδουλος επεσήμανε ότι η 'η Εκκλησία ζητάει ηθικές, νομικές και πρακτικές εγγυήσεις ότι οι μεταμοσχεύσεις τελικά, δεν θα παρατείνουν μόνο ζωές αλλά θα σώζουν ψυχές.

'Επί του παρόντος', είπε ο κ. Χριστόδουλος, 'ανοιχτά συμπαριστάμεθα στη δωρεά των διδύμων οργάνων και των ιστών (κερατοειδούς, δέρματος, μυελού οστών κλπ), πιστεύοντας ότι σύντομα θα είμαστε και στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε περισσότερο'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.