εξεταση παραρρινιων κολπων | κυλη στο λαιμό | ταχυπαλμια στα παιδια | ακουστικο νευρινωμα | αντιγριππικο εμβολιο

Δύο νέες επιτυχείς μεταμοσχεύσεις καρδιάς στο ΩνάσειοΕξιτήριο πήραν δύο νέοι που υποβλήθηκαν πρόσφατα σε μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Με αφορμή το γεγονός, διοργανώθηκε στο Κέντρο μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, στην οποία, ο πρόεδρος του ΔΣ του Ωνασείου καθηγητής Κ. Στεφανής δήλωσε, ότι με τους δύο αυτούς ασθενείς το πρόγραμμα του Κέντρου έχει συμπληρώσει 20 ασθενείς που έχουν δεχθεί μόσχευμα καρδιάς, ενώ η επιτυχία του προγράμματος είναι 90%.

Οι δύο νέοι, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς, μία 24χρονη από την Ξάνθη και ένα 16χρονο αγόρι από την Αλεξανδρούπολη μπορούν να αρχίσουνν μία νέα ζωή. Η 24χρονη Αννα Βαμβακίδου έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια, ενώ ο 16χρονος Ανέστης Κουτουκάλης από συγγενή καρδιοπάθεια, και οι δύο είχαν παρουσιάσει καρδιακή ανεπάρκεια και η μόνη τους ελπίδα ήταν η μεταμόσχευση καρδιάς.

Η Αννα φοιτεί σε Τεχνικό Λύκειο και σκοπεύει να ασχοληθεί με τους υπολογιστές, όπως και ο Ανέστης που είναι μαθητής της 1ης Λυκείου. Την Αννα συνόδευε συγκινημένος ο πατέρας της και τον Ανέστη η μητέρα του, ενώ όλοι τόνισαν ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να γίνεται δωρητής οργάνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.