αιτία πολλών και μικρών κενώσεων | αποφραξη σιελογονου αδενα συμπτωματα | αιμολυτικος ικτερος

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιατρική της γυναίκαςΣυνέδριο με θέμα 'Γυνιατρική-Φροντίδα της υγείας της γυναίκας' θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο 'Hyatt Regency', στη Θεσσαλονίκη, την 30,31 Μαρτίου και 1 Απριλίου του 2001. Η ιδέα για τη διοργάνωση αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης, που είναι αφιερωμένη στην Ιατρική της γυναίκας πηγάζει από την ανάγκη για μεγαλύτερη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν την υγεία της.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και video συνεδρείες, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον τρόπο ζωής της γυναίκας, τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, καθώς και την εγκυμοσύνη.

Επίσης θα γίνουν αναλύσεις σχετικά με μείζονα κοινωνικά προβλήματα, όπως τη μητρότητα, τη διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα των παιδιών, τη σεξουαλική παρενόχληση, το βιασμό, την οικογενειακή βία, τις γυναίκες με ειδικές ανάγκες, καθώς επίσης και άλλα ιατρονομικά και νομικά ζητήματα.

Βέβαια, ο βασικός θεματολογικός άξονας κινείται σε πλησιέστερα προς την ιατρική προβλήματα, όπως εμβολιασμοί, αυτοεξέταση, φάρμακα, αναπαραγωγικό σύστημα, αντισύλληψη, σεξουαλικά προβλήματα, εγκυμοσύνη, τοκετός, εφηβεία, εμμηνόπαυση, μαστός και τα προβλήματά του.

Η οργανωτική επιτροπή φιλοδοξεί να προσφέρει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου πρόγραμμα, ευελπιστώντας η 'Γυνιατρική-Φροντίδα της υγείας της γυναίκας' να αποτελέσει σημείο αναφοράς σχετικά με την επιστημονική προσέγγιση της υγείας της γυναίκας στη χώρα μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.