Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιατρική της γυναίκας

Συνέδριο με θέμα ‘Γυνιατρική-Φροντίδα της υγείας της γυναίκας’ θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ‘Hyatt Regency’, στη Θεσσαλονίκη, την 30,31 Μαρτίου και 1 Απριλίου του 2001. Η ιδέα για τη διοργάνωση αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης, που είναι αφιερωμένη στην Ιατρική της γυναίκας πηγάζει από την ανάγκη για μεγαλύτερη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν την υγεία της.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και video συνεδρείες, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον τρόπο ζωής της γυναίκας, τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, καθώς και την εγκυμοσύνη.

Επίσης θα γίνουν αναλύσεις σχετικά με μείζονα κοινωνικά προβλήματα, όπως τη μητρότητα, τη διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα των παιδιών, τη σεξουαλική παρενόχληση, το βιασμό, την οικογενειακή βία, τις γυναίκες με ειδικές ανάγκες, καθώς επίσης και άλλα ιατρονομικά και νομικά ζητήματα.

Βέβαια, ο βασικός θεματολογικός άξονας κινείται σε πλησιέστερα προς την ιατρική προβλήματα, όπως εμβολιασμοί, αυτοεξέταση, φάρμακα, αναπαραγωγικό σύστημα, αντισύλληψη, σεξουαλικά προβλήματα, εγκυμοσύνη, τοκετός, εφηβεία, εμμηνόπαυση, μαστός και τα προβλήματά του.

Η οργανωτική επιτροπή φιλοδοξεί να προσφέρει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου πρόγραμμα, ευελπιστώντας η ‘Γυνιατρική-Φροντίδα της υγείας της γυναίκας’ να αποτελέσει σημείο αναφοράς σχετικά με την επιστημονική προσέγγιση της υγείας της γυναίκας στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση