η μυτη μου στραβωσε | μυς καρπου | χαμηλη πιεση | εμβολιο τετραπλο υπαρχει;

Οι Έλληνες της Αυστραλίας γιορτάζουν τη ΓυναίκαΜε την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας,το Δίκτυο Γυναικών του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Ωκεανίας, σε συνεργασία με την Οργάνωση Ελληνίδων και Ελληνοκυπρίων, διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο,στο Σίδνεϊ, από τις 9 ως και τις 11 Μαρτίου.

Με τίτλο 'Από το Χωριό στο Παγκόσμιο Χωριό',το συνέδριο θα καλύψει μια τεράστια γκάμα θεμάτων, που αφορούν στη θέση και στο μέλλον των Ελληνίδων και Ελληνοκυπρίων Γυναικών της Αυστραλίας.

Οι ομιλητές και ομιλήτριες, που θα συμμετέχουν στο συνέδριο, προέρχονται από διάφορους χώρους, όπως είναι ο ακαδημαϊκός, ο πολιτικός, ο επιχειρηματικός,ο καλλιτεχνικός, ο επιστημονικός, καθώς και ο χώρος των ΜΜΕ. Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο αυτού του μεγέθους και επιπέδου με θέμα τη γυναίκα στην Αυστραλία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.