λοιμωξη | αυστραλιανο αντιγονο | αδενοκυστική υπερπλασία | στενωση αορτης | πιεση 15 με 10 | περιαρθριτιδα ωμου

Ερευνα της ΕΥΔΑΠ για τη δυσοσμία στο σταθμό της ΟμόνοιαςΣυνεργεία της ΕΥΔΑΠ σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΣΑΠ προσπαθούν να εντοπίσουν τα αίτια της έντονης δυσοσμίας που παρατηρείται αυτές τις μέρες στους σταθμούς του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια και στο Μοναστηράκι.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Εταιρεία, η ΕΥΔΑΠ ενημερώθηκε για το πρόβλημα την Τρίτη 6/3 το απόγευμα, με επιστολή που έλαβε από τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΗΣΑΠ.

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ θα εργάζονται μέχρι να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα οφείλεται σε δυσλειτουργία του κεντρικού αποχετευτικού συστήματος της ΕΥΔΑΠ, ή του εσωτερικού αποχετευτικού συστήματος της Ιχθυαγοράς. Εφόσον το πρόβλημα είναι στον τομέα ευθύνης και αρμοδιότητας της Εταιρείας, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπισή του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.