εξω σφαγιτιδα | βαρια προεκλαμψια | νευρογενης ογκος | τραχειοβρογχίτιδα | αιμαγγειωματα στο συκωτι

Νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού σε Σκωτία και ΑγγλίαΤο βρετανικό υπουργείο Γεωργίας επιβεβαίωσε σήμερα τον εντοπισμό κρουσμάτων αφθώδους πυρετού σε τέσσερις νέες εστίες στην Αγγλία και τη Σκωτία, ανεβάζοντας τον αριθμό των εστιών στις 36. Η νόσος εξαπλώθηκε ταχύτατα μέσα σε δέκα ημέρες από ένα σφαγείο στην κεντρική Αγγλία, στην Ουαλία, Σκωτία και βόρεια Ιρλανδία.

Στην Ιρλανδία, εξαιτίας του αφθώδους πυρετού, ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Πατρίκιου, προστάτη άγιου της χώρας, ανακοίνωσαν οι οργανωτές. Κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου, επίσημη αργία για τους Ιρλανδούς, ενάμισυ εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώνονται στο Δουβλίνο για τους τετραήμερους εορτασμούς που περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίες, υπαίθριες παραστάσεις και παρελάσεις.

Από την Κοπεγχάγη, η δανο-σουηδική εταιρία Αrla Foods, ο μεγαλύτερος ευρωπαικός όμιλος γαλακτοκομικών προιόντων (7,2 δισεκατομμύρια κιλά γάλακτος το χρόνο) αποφάσισε σήμερα να ακυρώσει όλες τις επισκέψεις σε αγροκτήματα και γαλακτοκομεία της Δανίας και της Σουηδίας, που ανήκουν στον όμιλο, μετά την επιδημία αφθώδους πυρετού στη Βρετανία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ομίλου.

"Η άπαγόρευση αυτή για προληπτικούς λόγους θα ισχύσει για 14 ημέρες σε ό,τι αφορά τα γαλακτοκομεία, αλλά θα έχει απροσδιόριστη διάρκεια σε ό,τι αφορά τα αγροκτήματα. Το μέτρο αυτό ελήφθη για να μην πλήξει η νόσος τα δικά μας εκτροφεία", επισήμανε ο ίδιος εκπρόσωπος.
Περίπου 6.000 παιδιά επισκέπτονται κάθε χρόνο τα αγροκτήματα του ομίλου στη Δανία και 20.000 άνθρωποι, όλων των ηλικιών πραγματοποιούν επισκέψεις στα γαλακτοκομεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.