αρυθμια συμπτωματα | οξεια λοιμωξη του κατωτερου αναπνευστικου | ελκοσ δωδεκαδακτυλου διατροφη

Απεργία στον Αγιο Σάββα, στάσεις εργασίας σε ΕΟΠ και ΜητέραΜε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου το αντικαρκινικό νοσοκομείο "Ο Αγιος Σάββας", ενώ πεντάωρες στάσεις εργασίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας και στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα".

Οι εργαζόμενοι στο αντικαρκινικό νοσοκομείο διεκδικούν αύξηση του νοσοκομειακού επιδόματος, της αποζημίωσης του ωρομίσθιου για νυκτερινή εργασία και για εργασία κατά τις αργίες και τις εξαιρέσιμες μέρες, καθώς και άμεση κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας και στο "Μητέρα", πραγματοποιούν τις πεντάωρες στάσεις εργασίας, προκειμένου να σταματήσουν οι αποσπάσεις συναδέλφων τους σε άλλες υπηρεσίες και να δοθεί και σ΄αυτούς η αποζημίωση που χορηγήθηκε πρόσφατα στους εργαζόμενους του Υπουργείου Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.