υποταση | πρόωρη εμφάνιση τριχοφυιας στο εφηβαιο | μαντου | πολυποδες | ρήξη μήτρας | παχύ έντερο

Επαναλειτουργεί η ΜΕΘ νεογνών στο Ιπποκράτειο, στην ΘεσσαλονίκηΚανονικά λειτουργεί από την Παρασκευή 23/2 η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από πέντε ημέρες που παρέμεινε κλειστή, εξαιτίας του θανάτου τεσσάρων πρόωρα νεογέννητων βρεφών.

Από το Σάββατο 24/2, η μονάδα ξεκινά και τις εφημερίες, καθώς, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Νοσοκομείου, Θρασύβουλος Βεντούρης, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα νεογνά που θα εισαχθούν στο θάλαμο.

Σύμφωνα με τον κ. Βεντούρη, από την έρευνα που διενήργησε ο ίδιος, δεν προκύπτουν ευθύνες για το προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς, όπως είπε, τηρήθηκαν και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των παιδιών που νοσηλεύονται στη μονάδα. Για το ίδιο θέμα προκαταρκτική εξέταση διενεργεί και η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.