ασκήσεις για δισκοκήλη | εκκολπωματα εντερου διαιτα | γαστρορραγία συμπτωματα

Νοσοκόμα κατηγορείται ότι έκανε ευθανασία σε ασθενείςΗ ουγγρική αστυνομία ερευνά την υπόθεση μιας 23χρονης νοσοκόμας, που κατηγορείται ότι έκανε ευθανασία σε δεκάδες ηλικιωμένους ασθενείς, τους οποίους είχε αναλάβει να φροντίζει κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών, ανακοίνωσε το νοσοκομείο Γκιούλα Νιιρόε της Βουδαπέστης.

'Ειδοποίησα την αστυνομία, αφού με ενημέρωσε ο επικεφαλής πτέρυγας του νοσοκομείο ότι είχαν πεθάνει πρόσφατα περισσότεροι άνθρωποι απ' ό,τι συνήθως, όταν είχε βάρδια μια συγκεκριμένη νοσοκόμα', τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

Η νεαρή νοσοκόμα συνελήφθη το Σάββατο και παραδέχτηκε ότι είχε βοηθήσει 21 ασθενείς να βάλουν τέλος στη ζωή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα "Nepszabadsag" που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Τη νοσοκόμα αυτή οι συνάδελφοί της την είχαν βαφτίσει "μαύρο άγγελο" γιατί κάθε φορά που είχε βάρδια πέθαινε και ένας ασθενής. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TV2, η νοσοκόμα παραδέχτηκε πως έκανε ευθανασία σε 40 ασθενείς που έπασχαν από σοβαρές αρρώστιες.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έκανε ενέσεις με ηρεμιστικά και διάφορα άλλα φάρμακα στους ασθενείς αυτούς που έπασχαν από ανίατες ασθένειες, επειδή ήθελε να τους κάνει να μην υποφέρουν, επισημαίνεται στο άρθρο της εφημερίδας. Σημειωτέον ότι η ευθανασία είναι παράνομη στην Ουγγαρία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.