πεμφιγοειδές των βλεννογόνων | καρκινος μυτης | συναχι και αιμα απο τη μυτη | τρανσαμινασες

Νέα τεχνική ελέγχει εάν έχουν χορηγηθεί κρεατάλευρα στα ζώαΙσπανοί ερευνητές επινόησαν μια τεχνική με την οποία μπορούν να ελέγξουν αν έχουν χορηγηθεί στα ζώα απαγορευμένες τροφές που περιέχουν κρεατάλευρα, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "El Pais". Ο Αντόνιο Ντελγάδο και ο Νικόλας Γκαρσία από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιστημονικών Ερευνών υιοθέτησαν την τεχνική που χρησιμοποιούν αρχαιολόγοι και παλαιοντολόγοι για να ανακαλύψουν τι έτρωγαν οι άνθρωποι και τα ζώα στις παλαιότερες εποχές.

Ο οργανισμός των ζώων που έχουν καταναλώσει ζωικές προτείνες περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα ενός συγκεκριμένου ισοτόπου του αζώτου σε σχέση με τον οργανισμό των ζώων που καταναλώνουν φυτικές προτείνες. Το τεστ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζωντανά ή νεκρά ζώα.

Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί στην Ισπανία 350 ζώα και τα αποτελέσμα έδειξαν πως το 20% των ζώων αυτών έχει καταναλώσει ζωικές τροφές με κρεατάλευρα παρά την απαγόρευση της χρήσης τους που ισχύει στην Ευρωπαική Ενωση από το 1994, επισημαίνεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.