Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;

Μια πρωτοφανής τουλάχιστον στα νομικά χρονικά της Αυστραλίας, δίκη γίνεται αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη. Μηνυτής ένας σύζυγος, ο οποίος διεκδικεί από την πρώην σύζυγό του αποζημίωση ύψους 400.000 δολαρίων γιατί – όπως υποστηρίζει – μετά από τεστ με τη μέθοδο του DNA αποδείχθηκε ότι τα δυο παιδιά, που συντηρούσε επί 8 χρόνια δεν ήταν δικά του!

Ο Λιαμ (δεν είναι το πραγματικό του όνομα) πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Μέρεντι το 1992 και έκτοτε πληρώνει διατροφή για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 10 και 9 ετών αντίστοιχα. Οταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του προσέφυγε στη δικαιοσύνη και διεκδικεί αποζημίωση, τόσο για τα χρήματα που πλήρωσε, όσο και για ψυχική οδύνη.

Στο μεταξύ, τα παιδιά, όταν τους έγιναν τα σχετικά τεστ, ενημερώθηκαν ότι άλλος είναι ο αληθινός τους πατέρας. Σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων αρχών ολοένα και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο DNA για να διαπιστώσουν εάν όντως τα παιδιά, που έφεραν στον κόσμο οι σύζυγοί τους, είναι δικά τους.

Η Λουίζα Ασντάουν απο την εταιρία Genetic Technologies δηλώνει ότι το 30% των ανδρών που καταφεύγουν σε τεστ DNA για να διαπιστώσουν την πατρότητα των παιδιών τους, δυστυχώς δικαιώνονται! Τα παιδιά τους δεν είναι δικά τους.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης “Μοναχικοί Πατεράδες” Μπάρι Γουίλιαμς, δηλώνει ότι καθώς ο νόμος ευνοεί τις μητέρες και υποχρεώνει τους άνδρες να πληρώνουν τεράστια ποσά σε διατροφές, ολοένα και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο DNA για να διαπιστώσουν αν συντηρούν τα παιδιά τους ή τα παιδιά κάποιου άλλου.

“Εχουμε περιπτώσεις μελών που μας κατάγγειλαν ότι οι γυναίκες τους, κατά τη διάρκεια καυγά, τους ομολόγησαν πως τα παιδιά δεν είναι δικά τους, αλλά θα τις πληρώνουν διατροφή μια ζωή’, είπε ο κ. Γουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση