βελονισμος για στυτικη δυσλειτουργια | βλεννα στα κοπρανα | fagoura sto.swma | γην και γιαν

Πολύωρη επιχείρηση για μεταφορά ασθενών στη ΘάσοΑίσιο τέλος είχε η επιχείρηση μεταφοράς από την Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής Νέστου τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο νεφροπαθών, που έπρεπε να κάνουν επειγόντως αιμοκάθαρση. Στην επιχείρηση συμμετείχαν λιμενικοί, γιατροί, νοσηλευτές, καθώς και τα πληρώματα δύο επιβατηγών σκαφών.

Εκτός από τους νεφροπαθείς, Βασίλειο Μανωλάκη και Ελισάβετ Παπανικολάου, μεταφέρθηκαν και ο Βασίλειος Βασιλούδης, που είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και η μικρούλα Ευαγγελία Λαμπρινάκη, η οποία είχε χτυπήσει στα χέρια της και έπρεπε να εισαχθεί στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Καβάλας.

Η όλη επιχείρηση διοργανώθηκε επειδή η Θάσος παραμένει αποκλεισμένη για έβδομη συνεχή μέρα από την υπόλοιπη χώρα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων που απασχολούνται στα φέρυ-μπόουτ και τα "δελφίνια" ζητώντας ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους, αλλα και επαναπρόσληψη απολυθέντων συναδέλφων τους. Από την απεργία έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο νησί και φυσικά αρκετές ελλείψεις σε είδη διατροφής , φάρμακα , καύσιμα κλπ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.