λαγωνιοσ μυσ | μικρη επιληψια | ερωτικες φαντασιωσεις ανδρων | ξηροφθαλμια βιταμινη α | αθηρωματικός δείκτης

Κηλίδα μαζούτ στον Αλιάκμονα. Χωρίς νερό οι κάτοικοι



Χωρίς πόσιμο νερό έχουν μείνει 35.000 κάτοικοι της περιοχής Καστοριάς, μετά τη διαρροή μαζούτ από αλβανικό βυτιοφόρο, το οποίο ανατράπηκε σε παραπόταμο του Αλιάκμονα, κοντά σε υδροφόρες πηγές, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός και να τραυματιστεί βαριά ο συνοδηγός. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν πυροσβέστες και υπάλληλοι νομαρχιακών και δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίοι έκαναν εκτροπή του παραποτάμου απομονώνοντας την κηλίδα . Παράλληλα στάλθηκαν για ανάλυση, δείγματα νερού των πηγών στο Γενικό Χημείο του Κράτους και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, το τμήμα υγείας της Νομαρχίας απαγόρευσε στους δημότες Καστοριάς, Ορεστίδας, Αλιάκμονα και Αγίας Τριάδος να πίνουν νερό από το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής. Το μεσημέρι του ατυχήματος οι τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας απομάκρυναν το βυτιοφόρο, με γερανοφόρο όχημα. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία τα στοιχεία του νεκρού είναι Ντούκα Βασκίμ, 51 χρόνων και του συνοδηγού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, Γκέρσο Ντίνι, 45 χρόνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.