εκκολπωμα του μεκελ | η μητρα μετα την καισαρικη | καταγματα φαλαγγων | δακρυοκυστιτιδα | εμβολιο παρωτιτιδας

Ο Χριστόδουλος βραβεύει την αγάπη και την προσφοράΕιδική εκδήλωση για να τιμηθούν δεκάξι άνθρωποι και σύλλογοι, που με την αγάπη τους και την προσφορά τους στο συνάνθρωπο έκαναν τη ζωή μας καλύτερη, οργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της αρχιεπισκοπής στο Μέγαρο Μελά. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν η πρέσβειρα καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και ο κ. Αθανάσιος Νικολαΐδης, ένας εκπαιδευτικός που έχει αναλώσει τη ζωή του να μαθαίνει γράμματα τα τσιγγανόπουλα.

Ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος ήταν μεταξύ των βραβευθέντων. Ενας κληρικός που είχε αποφυλακίσει με δικά του χρήματα περίπου 6.000 απόρους. Αλλά και εκπρόσωπος των Παριανών που βοήθησαν τη μοιραία νύχτα του ναυαγίου έξω από την Πάρο κ.α.. Ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του εξήρε την προσφορά αυτών των ανθρώπων, αλλά και των συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.