λοιμωδης ηπατιτιδα σκυλου | τρυπημα στο χειλος απο δοντι | βελονισμος για διακοπη τσιγαρου

Εθελοντική προσφορά αίματος από τους κατοίκους των ΣερρώνΣχεδόν 500 φιάλες αίματος ήταν το δώρο ζωής που έκαναν σε συνανθρώπους μας εκατοντάδες κάτοικοι των Σερρών, μεταξύ των οποίων στρατιώτες, σπουδαστές ΤΕΙ, μαθητές και άλλοι, οι οποίοι προσήλθαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Σερρών.

Ενα μέρος κρατήθηκε για τις ανάγκες του τοπικού νοσοκομείου και οι περισσότερες φιάλες προωθήθηκαν στα νοσοκομεία "Θεαγένεια", "Παπανικολάου", "ΑΧΕΠΑ", "Αγιος Παύλος" και "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης, στις νοσοκομειακές μονάδες Καβάλας, Δράμας, Καρδίτσας, σε ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια και κλινικές, σε μονάδες εντατικής θεραπείας, σε ορθοπεδικές, πνευμονολογικές, ουρολογικές κλινικές κ.λπ..

Και στο παρελθόν οι κάτοικοι των Σερρών έχουν προβεί σε παρόμοιες ανθρωπιστικές ενέργειες προσφοράς αίματος σε συνανθρώπους μας και έχει αναπτυχθεί σε κορυφαίο βαθμό η εθελοντική αιμοδοσία, όχι μόνο από τους μόνιμους κατοίκους του νομού, αλλά και από άτομα, τα οποία, είτε υπηρετούν τη θητεία τους στην περιοχή αυτή, είτε σπουδάζουν ή ακόμα εργάζονται σε δημόσιες νομαρχιακές και διανομαρχιακές υπηρεσίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.