αισθημα παλμων στο θωρακα | periodos kai gimnastirio | νεανικη ρευματοειδής αρθρίτιδα

Τηλεϊατρικές υπηρεσίες στη μνήμη της Σοφίας ΜπεφόνΣτη μνήμη της Σοφίας Μπεφόν και του πληρώματος του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ που χάθηκαν στο Αιγαίο κατά την αερομεταφορά ασθενούς από την Πάτμο, πρόκειται να αφιερωθεί το τμήμα του δικτύου που θα παρέχει τηλεϊατρικές υπηρεσίες από γιατρούς υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συγκεριμένη υπηρεσία αναφέρεται σε δελτίο τύπου που μας απέστειλε το Access Cyclades Network, δίκτυο πληροφορικής για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: "οι συνάδελφοι που θα υποστηρίζουν τηλεϊατρικά τα ΑΜΕΙ που συνδέονται με το δίκτυο, θα αποκτούν ειδικό Ψηφιακό Ιατρείο πλήρως συνδεδεμένο και με το Virtual Medical Net για την υποστήριξη και άλλων ασθενών της επιλογής τους.

Το δίκτυο δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στην διαμαρτυρία για την απώλεια της Σοφίας. Είναι υποχρεωμένο εμπράγματα να ανταποκριθεί στην έκκληση των συναδέλφων της, γιατρών του ΕΚΑΒ για την έκφραση των ευχαριστιών των κατοίκων των νησιών για την προσφορά τους. Και οφείλει την πάγια ανταπόδοση στο ιατρικό εκείνο δυναμικό που είναι σταθερά προσηλωμενο στον σεβασμό του αρρώστου και της ιατρικής δεοντολογίας. Σε πάγια βάση το Access Cyclades Network θα αποδέχεται σαν υποστηρικτές γιατρούς με υποδειγματική συμπεριφορά και φυσικά θα τους ανταποδίδει τα δέοντα.

Στο Τμήμα ''ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ'' θα δημοσιεύονται και τιμητικοί τίτλοι γιατρών από όλη τη χώρα που προσφέρουν παρόμοιες εξαιρετικές υπηρεσίες στους ασθενείς και στα ΑΜΕΙ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ασθενών η και των συναδέλφων τους γιατρών. Η δημοσίευση θα αποφασίζεται από την ειδική επιτροπή του δικτύου."

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.