ιογενης μεγαλοκαρδια | αυξημενη εκκριση σαλιου | υγρο στον πνευμονα απο κρυωμα | δερματομυοσιτιδα

Γιατροί και Νομικοί για τις υπηρεσίες μέσω InternetH παροχή ιατρικών και νομικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου θα είναι το θέμα του 8ου Διεθνούς Ελληνο-Αυστραλιανού Ιατρικού και Νομικού Συνεδρίου με τίτλο Service.Com, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Ιουνίου στην Κέρκυρα. Περίπου 300 κορυφαίοι γιατροί και νομικοί από την Αυστραλία και την Ελλάδα αναμένεται να λάβουν μέρος στο συνέδριο, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα.

Φέτος μεταξύ των διακεκριμένων Αυστραλών ομιλητών, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, κ. Ε. Μητράκα, θα είναι ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αυστραλίας, κ. Μάικολ Κέρμπι, ο αρχιδικαστής της Βικτώριας, κ. Τζον Φίλιπς, ο καρδιολόγος κ. Ε. Μανώλας και δεκάδες άλλοι δικαστές, πανεπιστημιακοί καθηγητές, χειργούργοι, δικηγόροι κλπ. Ανάμεσά τους και ο κορυφαίος σκιτσογράφος της Αυστραλίας Μάικολ Λούνιγκ.

Από ελληνικής πλευράς μεταξύ των ομιλητών είναι οι καθηγητές κ. κ. Αναστάσιος Δοντάς, Ε. Μπουροδήμος, Μανώλης Ρούκουνας, η Δρ. Νίκη Γουλανδρή κ.α.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.