καρκινοσ του μαστου ποναει | ποσο υπνο χρειαζομαστε | λοιμωδης περιτονιτιδα γατας συμπτωματα

Χωρίς προβλήματα η απεργία των γιατρώνΚανονικά λειτούργησαν τα νοσοκομεία της χώρας σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας παρά τη νέα 48ώρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, ως το μεσημέρι η συμμετοχή στην απεργία στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας δεν ξεπέρασε το 6% και το 9% για το υπόλοιπο προσωπικό. Στα επαρχιακά νοσοκομεία τα ποσοστά συμμετοχής ήταν 6,7% και 6% αντίστοιχα.

Στην απεργία συμμετείχε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, η οποία οργάνωσε συλλαλητήριο χθές στη Βουλή για να εκφράσει τις διαφωνίες της σε διατάξεις του υπό συζήτηση νομοσχεδίου για τη βελτίωση του ΕΣΥ. Από την πλευρά τους οι γιατροί εκτιμούν ότι η απεργία κινήθηκε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και όλα τα επείγοντα περιστατικά εξυπηρετήθηκαν χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.