εμβολιο αντιγριππικο | γαστρορραγία αντιμετωπιση | στενωση πυλωρου | φλεγμονή του παχέος εντέρου

Νέα απεργία των νοσοκομειακών γιατρώνΘα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί γιατροί, όπως αποφάσισαν ύστερα από μια μαραθώνια γενική συνέλευση, που έλαβε χώρα τη Παρασκευή, 26.1.2001. Συγκεκριμένα οι γιατροί της χώρας, μετά τη συνέλευση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, πρόκειται να πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη.

Σημειωτέον ότι απόφαση για 24ωρη απεργία έλαβαν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι θα απέχουν από την εργασία τους αύριο Τρίτη, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.00μ.μ. η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία οργανώνει συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, στο οποίο θα συμμετάσχουν μετά από απόφαση της συνέλευσης τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.