αποκολληση πλακουντα | ρετινολη | λαπαροσκοπηση αναρρωση | πονος στο παγκρεας | κοιλια οργανα | χοληστερινη | τερστωμα

Συλλαλητήριο γιατρών έξω από τη ΒουλήΕνώ μέσα στη Βουλή θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ, οι γιατροί θα εκφράζουν την αντίθεσή τους έξω από αυτή, με συλλαλητήριο που πραγματοποιούν στις 18:00, με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και της ΕΙΝΑΠ. Εβδομάδα κινητοποιήσεων της ιατρικής κοινότητας είναι αυτή που διανύουμε μια και εκτός από τους πανεπιστημιακούς γιατρούς που απέχουν από τα καθήκοντά τους σε όλη τη χώρα, τα μέλη της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) θα παραγματοποιήσουν τριήμερη απεργία, από την Τρίτη ως την Πέμπτη, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο μεταρρύθμισης του ΕΣΥ. Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της απεργίας τα νοσοκομεία θα εξυπηρετούν μόνο έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Ταυτόχρονα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα πραγματοποιήσει απεργία στις 23 και 24 Ιανουαρίου ενώ στις 30 Ιανουαρίου θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Κώστας Οικονόμου σε σχετικές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ανέφερε ότι δεν θα κινδυνεύσει κανείς τις ημέρες της απεργίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θέτει τους γιατρούς έξω από τα κέντρα αποφάσεων και περνάει την Υγεία στα χέρια των διαχειριστών και τεχνοκρατών, με κριτήριο το κόστος και όχι τον άνθρωπο. Σημειωτέον ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση και η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά, προκειμένου τα μέλη της να καθορίσουν την μετέπειτα πορεία τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.