ουρολογικα κεντρα αθηνων | ανευρυσμα αορτης | χαμηλοσ αιματοκριτησ και διάρροια μετα απο τοκετο

Αύξηση του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα μαςΙδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει η οργανωμένη εγκληματικότητα στην Ελλάδα, όπως επισημαίνεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Europol), που θα δοθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα στη δημοσιότητα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση, η δράση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα έχει ενταθεί κυρίως στους τομείς της διακίνησης ναρκωτικών, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των γυναικών, της διακίνησης παράνομων μεταναστών, της κλοπής και παράνομης διακίνησης αυτοκινήτων και των οικονομικών εγκλημάτων, όπως το ξέπλυμα 'βρώμικου χρήματος'.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι παράγοντες που έχουν επιβαρύνει την εγκληματικότητα στην Ελλάδα είναι η συνεχιζόμενη οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση των γειτονικών βαλκανικών χωρών, με το μαζικό κύμα προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που διαμένει πλέον στη χώρα μας. Σχετικά με την κατάσταση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα, διαπιστώνεται, ότι εκτός από τις ελληνικές 'συμμορίες' δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και άλλες εθνικές συμμορίες όπως Αλβανοί, Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Τούρκοι, Ιρακινοί και Πακιστανοί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.