ηπατική εγκεφαλοπάθεια | εξεταση παγκρεατος | τενοντιτιδα αντιχειρα | ούριο οξύ | βλαβη νευρου απο πιεση

Ιδρύθηκε Ομοσπονδία Βόλεϊ Ατόμων με Ειδικές ΑνάγκεςΙδρύθηκε και άρχισε να δραστηριοποιείται η Ομοσπονδία Βόλεϊ Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Εδρα της είναι τα Καλάβρυτα και με χορηγό το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας έχει ήδη στη δύναμη της επτά σωματεία με αποκλειστικό στόχο την παρουσία αξιόλογων ομάδων στους Παρολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ οι ελληνικές αντιπροσωπευτικές ομάδες θα λάβουν μέρος μέχρι τότε σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Με πρωτοβουλία εργαζομένων και διοικήσεως του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας ιδρύθηκαν και αναγνωρίστηκαν δικαστικά επτά σωματεία.

Πρόκειται για τα εξής: Παρθενών με έδρα την Αθήνα, Ιωλκός με έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας, Αβδηρα με έδρα την Κομοτηνή, Βεργίνα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Δωδώνη με έδρα τη Ζίτσα Ιωαννίνων, Ολυμπία με έδρα τα Κρέστενα Ηλείας και Κνωσός με έδρα τη Σητεία Κρήτης. Τα ανωτέρω σωματεία έχουν την τεχνική στήριξη της ΕΟΠΕ και των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της, δια των αναπτυξιακών προγράμματων (κλιμάκια).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.