χαπια εγκυμοσυνης | θερμοκρασια σκυλου | γναθιαιο αντρο | τι ειναι το μικοπλασμα

Κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στη ΚρήτηΚρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας εμφανίστηκε στη Κρήτη. Συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εισήχθη και νοσηλεύεται μια 65χρονη γυναίκα από τη δυτική Κρήτη, η οποία έχει προσβληθεί από την νόσο αυτή.

Η 65χρονη γυναίκα λίγο πριν από τις γιορτές παρουσίασε έντονα συμπτώματα της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας και συγκεκριμένα εμφάνισε σπασμούς, νευρολογική αστάθεια, απώλεια μνήμης, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε κωματώδη κατάσταση. H άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από την ασθένεια αυτή. Σημειωτέον ότι το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Πλαϊτάκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.