φυτικό λάδι σώματος έγκυος | πονος στο γονατο μηνισκος | ηλεκτροφορηση hb | οζωδες ερυθημα | υποταση

Η ηγεσία Υγείας της Αλβανίας στο Διαβαλκανικό KέντροΤη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Πέμπτη 18 Iανουαρίου ο υπουργός Yγείας της Aλβανίας κ. Λεονάρντ Σόλις, προσκεκλημένος του προέδρου του Iατρικού Διαβαλκανικού Kέντρου κ. Γεωργίου Aποστολόπουλου. Ο υπουργός θα συνοδεύεται από τον υφυπουργό Yγείας της Aλβανίας κ.Tζέρτζι Kόγια, τον κοσμήτορα της Iατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Tιράνων κ. M. Πετρόλα και 30 καθηγητές της Iατρικής Σxολής της γειτονικής χώρας. Σημειωτέον ότι ο κ. Αποστολόπουλος είχε πρόσφατα επισκεφθεί την Αλβανία, όπου και είχε συζητήσεις και επαφές με τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Μέττα και με τον υπουργό Υγείας κ. Σόλις.

Η επίσκεψη αυτή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Yγείας της Aλβανίας και των εκπροσώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας αποσκοπά στην προώθηση της συνεργασίας στον ευρύ τομέα της υγείας και των νέων τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα της Iατρικής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη οι Αλβανοί επίσημοι θα ξεναγηθούν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, ενώ ο κοσμήτορας και οι καθηγητές της ιατρικής σχολή των Τιράνων θα ανταλλάξουν απόψεις επί ειδικών θεμάτων με τους επιστημονικούς διευθυντές του νοσοκομείου του Ομίλου Αποστολόπουλου. O κ. Γ. Aποστολόπουλος έχει οργανώσει ειδική τελετή για να τιμήσει τον Aλβανό υπουργό Yγείας και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους. Η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Iατρικού Διαβαλκανικού Kέντρου, την Παρασκευή 19 Iανουαρίου, στις 8.30 μ.μ., παρουσία πολιτικών παραγόντων της πόλης.Θα ακολουθήσει διάλεξη για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής και συναυλία. Η αλβανική αντιπροσωπεία θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της 20ης Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.