χρονια βρογχιολιτιδα ακτινογραφια | εκκολπωματα | αντισωματα cmv igg τι ειναι | υπερπλασία

Τα σκληρά ποτά προτιμούν οι ΕλληνεςΟι Ελληνες προτιμούν την μπίρα και τα σκληρά ποτά σε σύγκριση με το παλιό, παραδοσιακό κρασί, όπως προέκυψε από σχετικές μελέτες, που επικαλείται το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, το οποίο προέβη και στη σχετική ανακοίνωση. Οπως ανέφερε στη Βουλή η υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Χριστίνα Σπυράκη, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα ακολουθεί το παράδειγμα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εμφανίζει σημαντική αύξηση κατανάλωσης, ιδιαίτερα στα σκληρά οινοπνευματώδη ποτά. Η κ. Χριστίνα Σπυράκη, αναφερόμενη στη προσπάθεια του κράτους για την αντιμετώπιση του προβλήματος, επισήμανε ότι ήδη λειτουργούν περιφερειακά κέντρα ενημέρωσης του κοινού και έχουν διανεμηθεί σχετικά φυλλάδια σε δήμους και σε σχολεία.

Επιπλέον τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο και μέσω του ΕΣΥ, λειτουργούν ένας συμβουλευτικός σταθμός στη Θεσσαλονίκη, δύο μονάδες απεξάρτησης από το αλκοόλ στο Ψυχιατρείο της Αθήνας και άλλες δύο, αποτέλεσμα δωρεάς της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του ΚΕΘΕΑ, που παρέχουν σημαντική βοήθεια στα άτομα που έχουν εξάρτηση από τα οινοπνευματώδη. Εξάλλου, η κ. Σπυράκη δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι απ' όλες τις ουσίες που προκαλούν εξάρτηση, τη μεγαλύτερη βλάβη στον ανθρώπινο οργανισμό την προκαλεί το τσιγάρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.