βοτκα με red bull | Τοξόπλασμα igg .ποσοστα | content | αίμα στα κόπρανα πόνος στο στομάχι

Οι ξύπνιοι προτιμούν ...κρασίΟσοι προτιμούν να πίνουν κρασί είναι πιο υγιείς και πιο ευχαριστημένοι από τη ζωή τους, αλλά και πιο έξυπνοι συγκριτικά με αυτούς που πίνουν μπύρα, αναφέρεται σε μελέτη που έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης και δημοσιεύεται στο περιοδικό Archives of Internal Medicine.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στην οποία πήραν μέρος 363 άνδρες και 330 γυναίκες ηλικίας 29 έως 34 χρονών, οι φίλοι του κρασιού είχαν καλύτερη μόρφωση και κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο.

Στα τεστ ευφυΐας ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους ήταν 113.2, ενώ όσων προτιμούσαν να πίνουν μπύρα ήταν 95,2.

Οπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας Δρ. Dr. Erik L. Mortensen τα άτομα που πίνουν αποκλειστικά κρασί φαίνεται να είναι πιο ισορροπημένα στη ζωή τους, παρουσίαζαν λιγότερες νευρώσεις και ήταν πιο εξωστρεφείς.

Τέλος οι συγγραφείς της έρευνας επισημαίνουν ότι προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι η περιορισμένη κατανάλωση κρασιού συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιολογικών προβλημάτων και πιθανώς διαφόρων μορφών καρκίνου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.