αλλαγες στην διαθεση εφηβεια | βρογχικο ασθμα | στιγμα αναιμια | στεφανιαία νόσος | εμβόλιο τετάνου παρενέργειες

Τα χρυσά κορίτσια της ρυθμικής τραγουδούν για τη UNICEF.Τα χρυσά κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής, μετά από την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ, δείχνοντας την ευαισθησία τους και τη χρυσή τους καρδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες, πρωτοτυπούν και υποστηρίζουν τα παιδιά όλου του κόσμου μέσα από τα προγράμματα της UNICEF. Η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Μαρία Γεωργάτου, η Χαρά Καρυάμη, η Αννα Πολλάτου και η Εύα Χριστοδούλου, μαζί με τη παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ηχογράφησαν ένα CD με τίτλο "Ρυθμικά Χριστούγεννα" που περιέχει τρία γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το Little Drummer Boy (ο Μικρός Τυμπανιστής),το Jingle Bells (Τρίγωνα-Κάλαντα) και το Santa Claus is Coming to Town (Ο Αη Βασίλης Πάλι θα'ρθει), δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε αυτά. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελήθηκε ο Σπύρος Πάζιος.

Είναι ένα ωραίο δώρο για τις ημέρες αυτές, προς τους ανθρώπους που αγαπάτε και συγχρόνως μια κίνηση αλληλεγγύης καθώς μέρος από τα έσοδα θα ενισχύσουν τα προγράμματα της UNICEF για τα παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας. Τα CD διατίθενται από την εταιρία Mrecords του Ομίλου "μουσικοεκδοτικής". Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα της UNICEF, στην Αθήνα (Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη), στη Θεσσαλονίκη (Ι. Δέλιου 2, Πλ. Συντριβανίου), στην Πάτρα (Καραϊσκάκη 102), στο Ηράκλειο Κρήτης (Μιχελιδάκη 19), από τα περίπτερα της UNICEF .

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.